Implantater

Et tandimplantat er en kunstig tandrod, som opereres ind i kæbeknoglen. Det er lavet af titanium, som med tiden gror fast i kæben.

Implantater kan være en rigtig god løsning, hvis en, flere eller alle tænder mangler og suppleres af kroner eller tandbro alt efter antallet af tænder, der skal erstattes.

Hvordan fungerer et tandimplantat?

Selve implantatet er en titaniumskrue, der opereres ind i kæbeknoglen ved lokalbedøvelse, hvorefter tandkødet syes sammen henover implantatet.

Efterfølgende sættes en tandkrone eller tandbro på, afhængig af antallet af tænder, som implantatet skal erstatte. Tanden ligner og fungerer herefter som en almindelig tand.

Fra tre til 12 måneder

En implantatbehandling er et større og længerevarende indgreb, der kan strække sig over tre til 12 måneder fra første undersøgelse til det færdige resultat . Det er dog muligt at indsætte en midlertidig protese, så du kan smile til andre mennesker.

Vi vurderer naturligvis hver enkelt patient inden et indgreb og gør meget ud af at forklare, hvad der helt præcist kommer til at ske og hvordan. Du er i trygge hænder hos Tandlægerne Pein-Lorenzen i Nørresundby.

16 forskellige størrelser implantater

Vi benytter et system, hvor der er 16 forskellige implantat størrelser, og vi kan næsten altid finde det rette til netop din situation.

De fleste implantater som du kan få hos os her i Nørresundby er fra Schweiz, men vi benytter også svenske og sydafrikanske. Alle kan dog kombineres, og de enkelte komponenter passer til alle systemer.

Se priseksempel på hvad denne type behandling koster

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os