Paradentose behandling i Nørresundby

Undgå løse tænder med paradentosebehandling

Hvis dit tandkød er udsat for en betændelse over en længere periode, så er der risiko for, at der opstår paradentose. Det skyldes, at bakterier bevæger sig ned langs tandroden, hvor de løsner båndet mellem tandroden og tandknoglen. Når det sker, så løsnes tænderne, og der vil være risiko for, at tænderne rykker sig og at de mistes. Med en paradentosebehandling renser vi tandrødderne, så der bliver gjort en ende på bakterierne. I visse tilfælde foretager vi røntgenbilleder inden behandlingen. Hvis nødvendigt foretager vores paradentosebehandlinger under lokalbedøvelse, og derved minimeres tænkelige smerter under forløbet.

Undgå paradentose med god mundhygiejne

Paradentose kan opdages ved et tandeftersyn. Bløder dit tandkød når du børster, skal du være ekstra grundig med renhold. Sørg for at rense mellem dine tænder hver dag og der skal selvfølgelig børstes to gange daglig med en blød tandbørste og skånsomme bevægelser. Paradentose er en lidelse, som bygges op over en længere årrække, hvis ikke tænderne vedligeholdes. Er der opstået paradentose, kan det behandles af en tandplejer i samarbejde med en tandlæge. Tandplejere er specielt uddannet til at behandle paradentose. Dybdegående tandrensning spiller en afgørende rolle for at få fjernet de bakterier og den tandsten der er dannet på tændernes overflader.

Få behandlet dine tænder for paradentose

Hvis du har mistanke om, at du er i risikogruppen for paradentose (genetisk, ryger, diabetes) så skal du endelig kontakte os. Vores personale er behjælpelige til at besvare dine spørgsmål, og vi finder hurtigt en løsning på dine problemer. Vi holder til i det nordjyske omkring Aalborg. Har du spørgsmål, så ring til os på telefon 98 17 11 66

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os