Rodbehandling i Aalborg og Nørresundby

Kom dine tandproblemer til livs med rodbehandling.

Hvis tandens nerve er blottet eller beskadiget, så er det nødvendigt at få foretaget en rodbehandling. Hvis nerven er skadet, så er der risiko for, at der går betændelse i området omkring tanden. Der er smertefulde konsekvenser forbundet med betændelse i knogler og tandkød, og derfor bør du hurtigt kontakte din tandlæge, hvis du har mistanke om beskadiget nerve. Hos Tandlægerne Pein-Lorenzen har vi mange års erfaring med rodbehandlinger, og du er derfor i gode hænder, når du får ordnet dine tænder hos os. Vores hovedprioritet er, at vores patienter føler sig trygge under behandlingen, og derfor sørger vi for at skabe behagelige rammer, mens vi lytter til dine behov. Vi gør meget ud af at lægge en bedøvelse der virker godt.

Hvad er symptomerne på en beskadiget nerve?

Som almen borger er det svært at afgøre, hvornår der er behov for behandling ved tandlægen. Hvis du oplever tandpine, så er der risiko for, at nerven er beskadiget, og at tanden skal undersøges. Der er i høj grad variation på smerternes omfang fra person til person. Derfor er det vigtigt, at du kontakter tandlægen, uanset hvordan smerterne opleves. Når vi rodbehandler vores patienters tænder, foretages behandlingsprocessen under lokalbedøvelse, og der opleves derfor ingen smerter i forbindelse med behandlingen.

Ring og bestil tid til undersøgelse.

Vores klinik er placeret i Nørresundby tæt på Aalborg. Hvis du mener, at dine tænder skal undersøges, eller hvis du har spørgsmål til vores behandlingsproces, så skal du ikke være bange for at kontakte os.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os