Tandlægeskræk

Frygter du at gå til tandlægen?

Eller frygter du tanken om overhovedet at bestille en tid hos tandlægen? Du er ikke alene. Ca. 40 % af Danmarks befolkning lider i større eller mindre grad af tandlægeskræk.

Måske har du dårlig samvittighed over at det er længe siden, at du har været hos tandlæge, men uanset hvor længe det er siden, lover vi at tage kærligt imod dig. Vi forstår dig til fulde og vil meget gerne hjælpe dig med at få en god oplevelse hos tandlægen. Alle klinikkens medarbejdere er bevidste om, hvor invaliderende og svært det kan være at lide af tandlægeskræk. Derfor er hele personalet parate til at gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig. Vi har set utallige gange, at det lader sig gøre at vende selv den mest tandlægeangste til at få det OK med at komme til tandlægen.

Hvad vi gør for, at du skal få en god tandlægeoplevelse:

  • Forstår og accepterer din angst og anerkender, at du overhovedet er kommet så langt at du overhovedet har bestilt tid. Det er faktisk rigtig godt gået af dig, og ofte det største skridt på vejen til at få det godt med at komme til tandlæge.
  • Sætter god tid af til dig.
  • Tager udgangspunkt i dine ønsker. Nogle vil gerne have forklaret meget grundigt, hvad der skal foregå, og andre ønsker kun få informationer.
  • Laver et økonomisk overslag, så du ved hvilket prisniveau du kan forvente
  • Vi bestræber os altid på at lave overslaget så nøjagtigt som muligt. Dvs. ingen ubehagelige overraskelser. af og til viser det sig, at en anden behandling end først foreslået bliver nødvendig, men så informerer vi dig om denne risiko inden behandlingsstart. Hvis din økonomi ikke rækker til hele behandlingen, laver vi sammen en prioriteret rækkefølge, så du får lavet det vigtigste først. Rom blev jo ikke bygget på én dag.
  • Smertefrihed er selvfølgelig afgørende. Vi får ofte at vide, at vi er gode til at bedøve.Både så prikket ikke mærkes, og at bedøvelsen virker rigtig godt.
  • Hvis tandlægeskrækken er meget udtalt kan beroligende medicin tilbydes.
  • Mange oplever at blot ved at være blevet behandlet en enkelt gang, mens de har været helt afslappede gør, at de allerede næste gang har det meget bedre med at komme til tandlægen, og ikke har behov for yderligere medicinering.

Hvis du vil tage imod vores hjælp kan du få sunde tænder igen

Vi håber, at du vil række ud efter vores hånd, så vi kan hjælpe dig med at få sunde tænder igen. Vi lover at passe rigtig godt på dig!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os