Kvalitet & Garanti

Tandklinik med fokus på både pris og kvalitet

Tandlægerne Pein-Lorenzen er på forkant med den globale verden – også når vi skal finde de rette produkter og løsninger til dig. Det betyder, at du kan få fordelagtige priser på især de dyre behandlinger på vores klinik. Vi lader dog aldrig produktet eller effektiviteten gå på kompromis med kvaliteten af vores behandlinger. Vores tandlæger stræber altid efter at udføre en tandbehandling i højeste kvalitet, som du kan føle dig tryg ved. Vi er ofte på kurser rundt i verden for at få de nyeste metoder og de bedste resultater til din fordel. Har du brug for en akut tandbehandling, eller vil du kunne være stolt af dit smil? Så kontakt tandlægen i Nørresundby på telefon 98 17 11 66. Du har brug for dine tænder hele livet – lad vores tandlæger guide dig til den rette tandpleje.

Kvalitet

Vi er stolte af at give dig den bedste behandling. Vi gør os meget omhyggelige med at sikre dig den bedste behandling udført i de bedste materialer og med den nyeste teknologi indenfor tandbranchen.

Alle behandlinger udføres naturligvis med omhu, hvilket gør, at du kan være sikker på behandlinger af allerhøjeste kvalitet.

Garanti

Vi giver naturligvis garanti på vores ydelser.
Garantien forudsætter, at du overholder dine regelmæssige eftersyn hos os, og følger tandlægens eller tandplejerens anvisninger.

Der er ingen dækning ved forsømmelse af hygiejne, ulykke eller sygdom. Misligholdelse af tandsættet medfører bortfald af garantien.

Normalt holder kroner meget længe. Vi har mange patienter med kroner, der har holdt i over 35 år.
Tænderne belastes af mange forskellige faktorer – størrelsen og placeringen i munden – tandens tilstand inden kronefremstilling – bidkraften – antal tænder i munden, og måske det allervigtigste: din generelle mundhygiejne.

Implantater

Vi tilbyder 5 års garanti på implantatoperationen. Det betyder, at hvis implantatet mistes inden for garantiperioden, får du et nyt uden beregning. Hvis ikke det er muligt, får du refunderet det fulde beløb.

Kroner og broer

Vi tilbyder 3 års garanti på: kroner, broer. Inden for garantiperioden reparerer vi disse uden beregning for dig. De tilslebne tænder, hvor vi sætter kroner, broer på er ikke omfattet af garantien.

Fyldninger

Vi giver 1 års garanti på fyldninger. Tabte fyldninger laves om uden beregning inden for garantiperioden.

Rodbehandling

Idet en rodbehandling ofte er sidste forsøg på at redde en svækket tand, er det desværre ikke muligt at garantere, at alle rodbehandlinger bliver vellykkede. Prognosen afhænger bl.a. af den enkelte tands individuelle forhold, som fx anatomi. Derfor giver vi ikke garanti på rodbehandlinger, men generelt er succesraten for rodbehandlinger 80% – 90%.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os