Ny patient?

Dit første besøg på klinikken

Uanset om du har gået regelmæssigt til tandlæge, eller om du af forskellige årsager har afholdt dig længe fra tandlægebesøg, er du meget velkommen på Tandlægerne Pein-Lorenzen.

Det første besøg på klinikken vil ofte omfatte en grundig undersøgelse og 2 undersøgelses røntgenbilleder. Røntgenbillederne tages for at fastslå, om der er caries mellem kindtænder og under fyldninger. En tandrensning vil sandsynligvis også være nødvendig. Er der behov for yderligere behandling, får du et skriftligt overslag.

Vi tænker på dine behov

Vi bestræber os altid på at lave overslaget så nøjagtigt som muligt. Dvs. ingen ubehagelige overraskelser. I enkelte tilfælde kan det dog vise sig, at en anden behandling end først foreslået bliver nødvendig, men så informerer vi dig om denne risiko inden behandlingsstart. Hvis din økonomi ikke rækker til hele behandlingen, laver vi sammen en prioriteret rækkefølge, så du får lavet det vigtigste først.

Det er vigtigt at for os, at forstå dine behov for tandbehandling og hvad du foretrækker, så vi sammen kan skræddersy din behandling, så du opnår fuld tilfredshed.

Dette opnås nemmest i en god, fælles dialog, hvor vi er til din fulde rådighed, så vi kan give dig den bedst tænkelige ekspertvurdering. Vores ambition er at imødekomme dig og dine behov, så du føler dig velkommen.

Vi glæder os til at se dig hos Tandlægerne Pein-Lorenzen.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os